Klankcoaching

 

 

Wat is klankcoaching?

 

Klankcoach Petra Slagman begeleidt mensen bij het eenvoudig en zonder inspanning klank maken. De stem/het instrument en het leven zelf zijn daarbij de hulpmiddelen.

 

Klankcoaching is interessant voor zowel individuele personen als groepen: met of zonder zangervaring, met of zonder muzikale bagage.

 

Klank als middel

Klank als doel

Door je stem de ruimte te geven, kun je als mens naar jezelf toegroeien. Zo kunnen stem- en klankoefeningen je helpen om zonder stress op reis te gaan of een lezing te geven. Samen klank maken, bijvoorbeeld tijdens een teambuilding, kan het effect hebben dat je ook in het dagelijks leven of werk beter op elkaar afgestemd bent. Met andere woorden: klank kan een middel zijn om persoonlijk of als groep te groeien.

Ook (amateur-) musici, zanggroepen en orkesten kunnen baat hebben bij klankcoaching. Voor hen is een zuivere klank, van stem of instrument, vaak een doel op zich. Petra Slagman, zelf musicus, ontwikkelde en verzamelde uiteenlopende klank- en stemoefeningen. Ze begeleidt en ondersteunt individuele musici bij het vinden van hun natuurlijke klank. Met muziekgroepen werkt ze aan een betere homogeniteit.

 

Meer weten?

 Neem voor meer informatie contact op met Petra Slagman, e-mail info@klankcoaching.nl.